Digitalisering – foto

Lysbilder/slides

Lysbilder/dias

Lysbilder i eske

Lysbilder (diapositiver) vil blekne med årene samtidig som fremvisere blir vanskeligere å få tak i. Det er derfor viktig å digitalisere bildene nå. Videoverkstedet har digitalisert lysbilder i over 10 år og er landets største private leverandør av digitaliseringstjenester. Vi skanner årlig over 100 000 lysbilder og bruker all vår erfaring til å utvikle og forbedre teknologi og metoder. All digitalisering skjer hos oss lokalt, vi hverken sender bildene utenlands eller benytter underleverandører.

Like viktig som godt utstyr og teknologi er godt for- og etterarbeid. Alle bilder gjennomgår støvfjerning med trykkluft før de digitaliseres til ønsket format. Resultatet blir deretter visuelt inspisert og godkjent bilde for bilde. Vi har pakkeløsninger som bør passe alle behov og budsjetter, men kan også skreddersy løsninger ved behov.

Du kan levere inn lysbilder (slides) med alle typer rammer, med og uten dekkglass. Bilder med dekkglass kan digitaliseres slik de er, men for et perfekt resultat anbefaler vi å bytte til glassløse rammer. Dekkglass kan gi støv og forstyrrelser/newtonringer i det ferdige resultatet. Du kan bytte rammer selv, eller la oss gjøre jobben. Glassløse rammer kan du kjøpe hos oss.

 Premium BasisPremium Pluss
Premium Pro
Pris4,006,008,00
Høy oppløsningJaJaJa
StøvrensJaJaJa
Innlevert i 1)MagasinValgfrittValgfritt
Etterbehandling 2) NeiJaJa
RettvendingNeiNeiJa
FormatJpgJpgJpg/Raw/tiff (valgfritt)
1) For Pluss og Pro kan du levere inn bildene i alle typer emballasje (magasin, eske, kasse). For Basis forutsettes det at bildene leveres inn ferdig montert i fremvisermagasin (ikke karusell), og kan kjøres i den rekkefølge og vei de står i magasinet. Hvis du vil, kan du evt sette bildene i lånemagasin her hos oss
2) Etterbehandling: Rotering av alle bilder slik at de har "hode opp", digital beskjæring så bildet blir uten kanter, samt korrigering av lys og fargebalanse.

Se her for forklaring på de enkelte valgene