Tore Volden, daglig leder

Tore Volden, Daglig leder

Over 20 års ledererfaring fra ulike teknologibedrifter. Jobber for å videreutvikle Videoverkstedet som foretrukket leverandør av digitaliserings- og medietjenester ved hjelp av dyktige ansatte, moderne teknologi og profesjonell kundebehandling.

E-post: tore@videoverkstedet.no

Kristina Meyer Hovland

Kristina Meyer Hovland, Markeds- og produksjonssekretær

Utdannet journalist og har bl.a. jobbet i NRK Vestfold og Sandefjords Blad. Ansvarlig for kunde/ordremottak og kvalitetssikringsarbeid samt foto- og lyddigitalisering. (For øyeblikket i permisjon)

karl-erik

Karl Erik Ruud, Produksjonskonsulent

Karl Erik har lang fartstid fra film, media og grafisk bransje. På filmlaboratoriet til FilmTeknikk Norge/Nordisk Film Postproduction har han arbeidet med analog og digital film i en årrekke. Han har også medvirket i kjente fjernsyns- og filmproduksjoner som Pelle Politibil og Jul i Flåklypa.  Hos oss arbeider Karl Erik primært med film- og videomedier. Han er ekspert på på bildeforbedring og  utvikler blant annet vårt film- og videorestaureringsprogram “Finale”.

Cecilie3_liten500

Cecilie Land, Markeds- og produksjonssekretær

Cecilie er utdannet i film- og TV-produksjon fra Noroffinstituttet, og har solid erfaring som redaksjonsmedarbeider, koordinator og assistent fra bl.a. NRK (Forbrukerinspektørene, “FBI”) og Metronome Spartacus AS (Hotel Cæcar).  Cecilie vikarierer for Kristina under hennes permisjon, og er ansvarlig for kundemottak, ordrebehandling og kvalitetssikring.

Peder3

Peder Olavesen, Produksjonskonsulent

Peder har utdanning fra Medie- og kommunikasjonslinja fra Glemmer Videregående i Fredrikstad, og er ansatt som produksjonskonsulent hos oss på deltid. Peder arbeider med digitalisering av på video, film og foto, samt kvalitetssikring og etterarbeid.

guro3

Guro Strand, Produksjonskonsulent

Guro er vår Kunde- og produksjonssekretær. Hun har sin medieutdanning fra Høyskolen i Hedmark, hvor hun blant annet har en bachelor i animasjon.  Hun har tidligere blant annet vært animatør og prosjektleder i filmteamet Fatal Animation /Team Arise ved produksjon av filmen Arise. Se videoen her!