Tore Volden, daglig leder

Tore Volden, Daglig leder

Tore har over 20 års ledererfaring fra ulike teknologibedrifter. Jobber som daglig leder med å videreutvikle Videoverkstedet som foretrukket leverandør av digitaliserings- og medietjenester.  Dyktige ansatte, avansert teknologi og profesjonell kundebehandling er de viktigste ingredienser i oppskriften som har gjort Videoverkstedet til landets ledende leverandør av digitaliseringstjenester.

E-post: tore@videoverkstedet.no

Kristina Meyer Hovland

Kristina Winnem Hovland, Markeds- og produksjonssekretær

Kristina er utdannet Radio- og TV-journalist og har bl.a. jobbet i NRK Vestfold og Sandefjords Blad, og har jobbet i Videoverkstedet siden 2011. Hun har ansvar for administrative funksjoner som kunde/ordremottak og kvalitetssikringsarbeid, men arbeider også med digitalisering.

karl-erik

Karl Erik Ruud, Produksjonskonsulent

Karl Erik har lang fartstid fra film, media og grafisk bransje. På filmlaboratoriet til FilmTeknikk Norge/Nordisk Film Postproduction har han arbeidet med analog og digital film i en årrekke. Han har også medvirket i kjente fjernsyns- og filmproduksjoner som Pelle Politibil og Jul i Flåklypa.  Hos oss arbeider Karl Erik primært med film- og videomedier. Han er ekspert på på bildeforbedring og  utvikler blant annet vårt film- og videorestaureringsprogram “Finale”.

Peder3

Peder Olavesen, Produksjonskonsulent

Peder har utdanning fra Medie- og kommunikasjonslinja fra Glemmer Videregående i Fredrikstad, og har jobbet hos Videoverkstedet siden 2016. Han er er nå fast ansatt som produksjonskonsulent/lærling hos oss. Peder arbeider med digitalisering av på video, film og foto, samt kvalitetssikring og etterarbeid.

guro3

Guro Strand, Produksjonskonsulent

Guro er fast ansatt som Produksjonskonsulent/animatør. Hun har sin medieutdanning fra Høyskolen i Hedmark, hvor hun blant annet har en bachelor i animasjon. Hun har tidligere blant annet vært animatør og prosjektleder i filmteamet Fatal Animation /Team Arise ved produksjon av filmen Arise. Se videoen her!  I videoverkstedet har hun spesielt ansvar for digitalisering av video, samt redigering av kundevideoer til konfirmasjoner, bryllup eller andre anledninger.