Tore Volden, Daglig leder

Tore har over 20 års ledererfaring fra ulike teknologibedrifter. Han jobber med å videreutvikle Videoverkstedet som foretrukket leverandør av digitaliserings- og medietjenester.  Dyktige ansatte, avansert teknologi og profesjonell kundebehandling er de viktigste ingredienser i oppskriften som har gjort Videoverkstedet til landets ledende leverandør av digitaliseringstjenester.

E-post: tore@videoverkstedet.no

Kristina Winnem Hovland, Markeds- og produksjonssekretær

Kristina er utdannet Radio- og TV-journalist og har tidligere jobbet i NRK Vestfold og Sandefjords Blad. Hun har jobbet i Videoverkstedet siden 2011. I tillegg til digitalisering har hun ansvar for administrative funksjoner som kunde/ordremottak og kvalitetssikringsarbeid,

Karl Erik Ruud, Produksjonskonsulent

Karl Erik har lang fartstid fra film, media og grafisk bransje. På filmlaboratoriet til FilmTeknikk Norge/Nordisk Film Postproduction har han arbeidet med analog og digital film i en årrekke. Han har også medvirket i produksjon av kjente fjernsyns- og filmproduksjoner som Pelle Politibil og Jul i Flåklypa. Hos oss arbeider Karl Erik primært med film- og videomedier. Han er ekspert på på bildeforbedring og  utvikler blant annet vårt film- og videorestaureringsprogram “Finale”.

Peder Olavesen, Produksjonskonsulent

Peder har utdanning fra Medie- og kommunikasjonslinja fra Glemmen Videregående i Fredrikstad, og har jobbet hos Videoverkstedet siden 2016. Han er er ansatt som produksjonskonsulent/lærling og arbeider her med digitalisering, kvalitetssikring og etterarbeid. Peder redigerer også kundevideoer til bryllup, konfirmasjon, og andre begivenheter.

Guro Strand, Produksjonskonsulent

Guro er ansatt som produksjonskonsulent. Hun har sin medieutdanning fra Høyskolen i Hedmark, hvor hun blant annet har en bachelor i animasjon. Hun har tidligere blant annet vært animatør og prosjektleder i filmteamet Fatal Animation /Team Arise ved produksjon av filmen Arise. Se videoen her!  Guro inngår i det faste produksjonsteamet for digitalisering i Videoverkstedet, men arbeider også for en stor del med filmproduksjon i søsterselskapet Viverfilm.

Morten Engelien, Produksjonskonsulent

Morten er ansatt som produksjonskonsulent. Han har 4 års medieutdanning fra høyskolen i Lillehammer og mange års arbeidserfaring blant annet som filmfotograf og klipper i TV-team som NRK og Rubicon. I  Videoverkstedet utfører han alle typer oppgaver knyttet til digitalisering og digital restaurering av lyd, bilder, film og video.