Tore Volden, Daglig leder

Tore har over 20 års ledererfaring fra ulike teknologibedrifter. Han jobber med å videreutvikle Videoverkstedet som foretrukket leverandør av digitaliserings- og medietjenester.  Dyktige ansatte, avansert teknologi og profesjonell kundebehandling er de viktigste ingredienser i oppskriften som har gjort Videoverkstedet til landets ledende leverandør av digitaliseringstjenester.

E-post: tore@videoverkstedet.no

Kristina Winnem Hovland, Markeds- og produksjonssekretær

Kristina er utdannet Radio- og TV-journalist og har tidligere jobbet i NRK Vestfold og Sandefjords Blad. Hun har jobbet i Videoverkstedet siden 2011. Kristina har ansvar for koordinering av våre 5 produksjonsmedarbeidere, og har i tillegg ansvar for administrative funksjoner som kunde/ordremottak og kvalitetssikringsarbeid.

Karl Erik Ruud, Produksjonskonsulent

Karl Erik har lang fartstid fra film, media og grafisk bransje. På filmlaboratoriet til FilmTeknikk Norge/Nordisk Film Postproduction har han arbeidet med analog og digital film i en årrekke. Han har også medvirket i produksjon av kjente fjernsyns- og filmproduksjoner som Pelle Politibil og Jul i Flåklypa. Hos oss arbeider Karl Erik primært med film- og videomedier. Han er ekspert på på bildeforbedring og  utvikler blant annet vårt film- og videorestaureringsprogram “Finale”.

Morten Engelien, Produksjonskonsulent

Morten er vår fotograf og produksjonmedarbeider med spesielt ansvar for fotoskanning, repro og restaurering samt fotoprint. Han har 4 års medieutdanning fra høyskolen i Lillehammer og mange års arbeidserfaring blant annet som filmfotograf og klipper i TV-team som NRK og Rubicon. I  Videoverkstedet utfører han alle typer oppgaver knyttet til digitalisering og digital restaurering av lyd, bilder, film og video, samt redigering av kundevideo.