Digitalisering

16mm film

Teknologi

Våre filmskannere

Våre filmskannere fra MWA overfører alle typer 16mm og 8mm smalfilm (Super 8, Standard 8 og Dobbel 8) med høy kvalitet opp til over “2K”. I prosessen foretar vi støvfjerning og evt farge/lysjustering, og overfører filmene til videofiler på USB-harddisk eller til DVD- eller Blu-ray etter avtale. Prisene nedenfor gjelder pr time film lagret på ekstern USB-harddisk. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller et skriftlig tilbud.

Vi overfører 16mm film til video med høy oppløsning, opp til over 2K (maks oppløsning 2336 x 1752)  og kan behandle både optisk og magnetisk lyd.  I tillegg til mekanisk rens, har vi et et omfattende program for bildeforbedring, “Finale” som kan forbedre resultatet ytterligere.  De ferdige videofilene kan redigeres på PC og Mac, og kan lagres som videofilm på DVD eller Blu-ray, lastes opp på internett, eller lagres på andre digitale lagringsmedier.

Gratis prøve
Har du mye 16mm film, men har lyst til å teste kvaliteten på det vi gjør før du overfører alt sammen? La oss digitalisere 3-4 minutter av filmen din til minnepenn, helt gratis. Skulle du ikke være fornøyd med resultatet, spanderer vi minnepennen.

Priser

Priser pr påbegynt 30 minutter ferdig film, til videofil.

   Produktnavn->Full HDUltra HD
16mm1750,-2750,-

Bildeforbedring – Finale

Vår unike kvalitetsforbedring for video


Når film og video digitaliseres til høy oppløsning er det for å fremheve detaljer i filmen. En bieffekt er at også filmkorn, riper og støv blir fremhevet. Vi kan nå etterbehandle videofilmene i Finale etterbehandling. Finale fjerner riper og gjensittende støv, samt jevner ut filmkorn. Les mer om Finale her.