Digitalisering

8 mm smalfilm

Teknologi

Våre filmskannere

Våre filmskannere fra MWA-Nova overfører alle typer 8mm smalfilm (Super 8, Standard 8 og Dobbel 8), samt 16mm film til videofiler med HD-oppløsning opp til mer enn “2K”. Vi foretar selvsagt støvfjerning og farge/lysjustering,  og overfører filmene til videofiler på USB-harddisk eller til DVD- eller Blu-ray etter avtale.  Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller et skriftlig tilbud.

Kvalitet for alle
Vi overfører film til video med ønsket oppløsning opp til 2K 2048 x 1080 pixler. Vi benytter profesjonelle filmskannere som sammen med avansert lyssetting og restaurering med Finale©  gir best mulig resultat for dine filmer. Videofilene kan leveres på ekstern USB-disk, minnepenn, DVD eller skytjenester.  Velg oppløsning i tabellen nedenfor. For 8mm er “Full HD” mest populær.

Priser digitalisering

   Produktnavn->HDFull HD2K
8mm /smalfilm pr påbegynt 30 min film700,-1550,-2800,-

Gratis prøve
Har du mye 8mm smalfilm, men lyst til å teste kvaliteten på det vi gjør før du overfører alt sammen? La oss digitalisere 3-4 minutter av filmen din helt gratis, og sende den til deg på nett.  Testvideoen demonstrerer side-ved-side  videokvaliteten etter vanlig skanning og etter “Finale” bildeforbedring.

Finale Bildeforbedring

Videoverkstedet har utviklet et komplett og avansert bildeforbedringssystem for film og video, “Finale”.  Med dette systemet kan vi tilby avansert restaurering av gamle filmer til en meget rimelig penge. Her eliminerer vi støv, riper og støy,  samt forbedrer farge, lys og kontrast og skarper opp og stabiliserer urolige og uklare bilder.   Les mer om Finale og se demo her

Kundehistorier
På vår blogg Digitalisering.no kan du lese hvordan våre noen av våre kunder har opplevd gjensynet med gamle filmer