Finale bildeforbedring

Ekstra bildeforbedring etter digitalisering av smalfilm

finalemockup
Hva er Finale? De fleste kjenner til at bilder kan forbedres digitalt. Med Finale kan nå også video fra 8 og 16mm film forbedres til en svært overkommelig pris.

Finale bygger på vitenskapelige bildebehandlingsalgoritmer som forbedrer oppløsning, kontrast, bildestabilitet, konturskarphet og fargedybde. I tillegg fjernes eller dempes støv, riper, filmkorn og annen bildestøy. Operasjonen krever mye datakraft og typisk kan behandling av 1 time film ta 12-24 timer. F.eks sammenligner Finale en bilderute med støv med bilderuten.

Basert på erfaring med forbedring av tusenvis av timer film, bruker vi konservative og balanserte innstillinger for de ulike filtrene, slik at resultatet blir troverdig og godt.

Finale Pro er en “pakke” med ulike forbedringsprosesser ferdig definert og konfigurert. I eksemplet her ser du resultatet med og uten Finale. (Vises best i fullskjerm og full HD).

Finale alternativer

Med Finale Pro kan vi etterbehandle filmene digitalt for maksimal kvalitet. Priser er pr påbegynt 30 min film. Finale kan behandle video med opp til 2K oppløsning. Les mer og se eksempel her https://videoverkstedet.no/digitalisering/film/finale/
BildeforbedringFinale Pro
Støv og riperx
Filmkorn og støy x
Konturskarphetx
Generell oppskarpingx
Bildestabilisering x
Pris500,- pr påbeg 30 min